SOFER

Kategorie
Nowości
Informacje
Polecamy
Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
Polityka prywatności i cookies

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Niniejsza Polityka Prywatności określa sposoby ochrony danych osobowych Użytkowników, korzystających ze strony internetowej sklepu www.sofer.pl  zwanego dalej „Sklepem”.

Administratorem danych osobowych Użytkowników jest Firma Handlowa SOFER Michał Zakrzewski ul. Kierbedzia 4 00-728 Warszawa działającym na podstawie wpisu do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej z dnia 20-07-2011 NIP 759-159-58-26 REGON 143016881 zwanego dalej „Sprzedawca”


Zakres zbierania danych

Sprzedawca zbiera dane Użytkowników składających Zamówienia. W celu złożenia Zamówienia, Użytkownik powinien podać dane zapewniające możliwość jego realizacji oraz umożliwiające kontakt z Zamawiającym, a w szczególności: imię i nazwisko, adres poczty elektronicznej e-mail, adres dostawy, jak również numeru telefonu.


Cel zbierania danych

Wszelkie dane podane przez Zamawiających będą przetwarzane przez Sprzedawcę w celu realizacji Zamówienia.
W zależności od udzielenia przez Użytkownika zgody podany adres poczty elektronicznej może posłużyć do przesyłania przez Sprzedawcę bezpłatnego newslettera, zawierającego informacje handlowe w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (t.j. Dz. U. z 2013 poz. 1422).


Prawo dostępu

Użytkownik posiada możliwości decydowania, w jakim zakresie będą wykorzystywane jego dane osobowe. W szczególności, Użytkownik może złożyć oświadczenie woli wycofujące zgodę na otrzymywanie informacji handlowych poprzez wysyłkę newslettera.
Użytkownikowi przysługuje prawo wglądu do treści, poprawiania lub usunięcia swoich danych osobowych.

Dostęp do danych osób trzecich

Do danych osobowych zbieranych przez Sprzedawcę mają bezpośredni dostęp jedynie upoważnieni pracownicy Sprzedawcy oraz uprawnione osoby zajmujące się obsługą Sklepu, którym zostały udzielone stosowne pełnomocnictwa.

Dane osobowe Użytkowników mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, a w szczególności właściwym organom wymiaru sprawiedliwości.

Zamawiającemu przysługuje prawo wglądu do treści swych danych oraz ich poprawiania lub usuwania.

Zabezpieczenia oraz ochrona danych osobowych

Sprzedawca oświadcza, że przetwarza dane osobowe Zamawiających zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz że stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych.



PLIKI COOKIES

Sprzedawca zbiera automatycznie dane zawarte w plikach cookies podczas korzystania ze strony internetowej sklepu internetowego. 

Pliki cookies to dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Włączenie mechanizmu Cookies jest niezbędne do korzystania ze sklepu oraz koszyka sklepu i panelu klienta, gdyż na jego podstawie działa mechanizm sesji. 
Sklep zapisuje informacje w plikach Cookie dotyczących obszarów:  id sesji, informacji o odwiedzinach sklepu. 
Dane gromadzone przy użyciu plików cookies mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika. 
Mechanizm cookies jest całkowicie bezpieczny dla komputerów, w szczególności tą drogą nie mogą przedostać się do komputerów Użytkowników wirusy.
Oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie umożliwia umieszczanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, by blokować obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Informacje zbierane za pomocą plików tego typu pomagają dostosowywać stronę Sklepu do indywidualnych preferencji i rzeczywistych potrzeb Zamawiających. Daje też możliwość opracowywania ogólnych statystyk korzystania ze stron Sklepu.

Koszyk
...jest pusty

WYSYŁKA
Wysyłka kurierem
Niezależnie od ilości zamówionych przedmiotów:

Wpłata na konto  14,00 zł

Przesyłka pobraniowa  19,00 zł
(Nie dotyczy dużych gabarytów
np. koszy wiszących)

Paczkomaty InPost *

Wpłata na konto 12,00 zł *

Dotyczy tylko produktów które mieszczą się w gabarycie A, B, C.
Kontakt
Sklep SOFER
PREZENTY I UPOMINKI
tel. 508 376 773
sklep@sofer.pl
od 14.09.2015 nowy adres:
ul. Kierbedzia 4
00-728 Warszawa, Mokotów
(przy ul. Bobrowieckiej)


Importer
Dystrybutor
Hurtownia
Sklep detaliczny
GRATIS

Do każdego zakupionego produktu w naszym sklepie GRATIS

Wysyłka GRATIS
Przy jednorazowym zamówieniu powyżej
300 zł wysyłka kurierem GRATIS (przy wpłacie na konto)
Ostatnio przeglądane
Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
Akceptuję
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookies. Pozostając na tej stronie wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i polityki cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czas wyświetlania strony: 0.236s